Etusivu » Tuki » 3. Maksaminen

3. Maksaminen

Klarna Checkout

Klarna Checkout on maksutapa, jonka avulla asiakkaat voivat maksaa tilauksensa verkkokaupassa laskulla, erämaksulla, verkkopankissa tai luottokortilla. Asiakkaan luottokelpoisuus tarkistetaan tilauksen yhteydessä ja Klarna kantaa vastuun mahdollisesta luottoriskistä laskulla myytäessä. Tässä ohjeesta aiheesta tarkemmin.

Klarna Payments

Klarna Payments on Klarnan maksupalvelu, jolla voidaan tarjota verkkokaupan asiakkaille Klarna laskua ja osamaksua maksutapoina. Tällä tukisivulla kerrotaan tarkemmin maksutavan käyttöönotosta verkkokaupasta ja sen asetuksista.

Avarda

Vilkas Suite- ja Vilkas Now -kaupoista löytyy integraatio myös Avarda-maksupalveluun. Tässä ohjeessa tarkemmin käyttöönotosta ja käytöstä Vilkas Suitesta.

Verifone BlueCommerce

BlueCommerce on markkinoiden monipuolisin palvelu verkkomaksujen vastaanottamista ja käsittelyä varten. Se on turvallinen ja helppokäyttöinen maksujärjestelmä, jonka avulla kauppias voi vastaanottaa maksutapahtumia monipuolisilla maksutavoilla. Tässä ohjeessa lisää aiheesta.

ERPLY kassajärjestelmä

ERPLYllä hoidat kaikki yrityksesi tärkeimmät toiminnot yhden palvelun kautta ja itse valitsemallasi päätelaitteella. Verkkokauppa on mahdollista liittää ERPLYn kanssa, jolloin niiden välillä siirtyvät tiedot automaattisesti. Tässä ohjeessa aiheesta enemmän.

Visma Pay

Bambora PayForm (ent. Maksukaista) on verkkokauppaan ja kaikkeen verkossa tapahtuvaan maksamiseen suunniteltu palvelu, joka voidaan ottaa käyttöön itsepalveluna. Tässä ohjeessa aiheesta tarkemmin.

Payson

Payson maksupalvelulla voit ottaa vastaan maksuja korteilta, pankeista, tekstiviestimaksuista ja laskuista (laskut ainoastaan SEK). Payson on myös suunniteltu toimimaan mobiilissa. Paysonilla ei ole kuukausimaksuja eikä aloitusmaksua vaan ainostaan maksat maksutapahtumista. Tässä ohjeessa aiheesta tarkemmin.

Sivut

Jaa sisältö