Etusivu » Tuki » Kaupan osoitetiedot

Kaupan osoitetiedot

Starter Yes
Mini Yes
Active Yes
Pro Yes

Kaupan osoitetiedot ovat näkyvissä useammassa paikassa kaupassa. Jos näihin halutaan tehdä korjauksia tai muutoksia, niin alla näet listattuna eri kohdat, joissa osoitetietoja on normaalisti näkyvillä kaupassa. 

Kaupan osoite-sivu

Kohdassa Asetukset > Yleiset asetukset > Osoite löytyy kaupan virallinen osoite. Se näkyy esim. ulkoasun "osoite"-elementissä ja käytetään esim. logistiikkaintegraatioissa lähettäjän osoitteen oletusosoitteena.

 

Yhteystiedot-sivu

Kaupan hallinnassa kohdassa Sisältö/Tuoteryhmät > Lomakenäkymä löytyy kaupan sivut. Siellä on oletuksena Yhteystiedot sivu, jossa näkyy asiakkaille kaupan ja yrityksen yhteystiedot.

 

Sähköpostitapahtumat

Kohdassa Asetukset > Sähköpostitapahtumat löytyy otsikko Tilauksen tila ja sen alla sähköpostitapahtuma Tilauksen vastaanottoilmoitus. Kun tämän sähköpostitapahtuman avaa, niin sen asetuksissa on muutettavissa lähettäjän osoite, jos sähköpostitietoa halutaan muuttaa. Samalla voi valita, että muuttaa osoitteen kaikkien sähköpostitapahtumien lähettäjäksi, jotta ei tarvitse käydä kaikkia tapahtumia läpi erikseen.

Sähköpostitapahtuman asetuksissa on alareunassa muokattavissa myös sähköpostin allekirjoitus, jossa on oletuksena kaupan osoitetietoja mukana. Allekirjoitus on kaikissa sähköposteissa yhteinen, joten sen saa muokattua kerralla kaikkiin sähköposteihin. 

 

Tilaustositteet

Kaupan hallinnassa kohdassa Asetukset > Tilaustositteiden asetukset löytyy asetukset eri tositteille kuten laskulle, lähetyslistalle ja käteiskuitille. Valitse ensin tosite, jota haluat muokata ja tarkista, että vanhoja osoitetietoja ei näy esim. tositteen allekirjoituksessa.

 

Laskutustiedot

Jos osoitetiedot ovat muuttuneet, niin kannattaa varmistaa, että myös laskutustiedot Vilkkaalle ovat ajan tasalla. 

Uudemmissa kaupoissa laskutus tapahtuu MyVilkas sivujen kautta. Kun kirjautuu MyVilkas palveluun, niin siellä vasemmassa reunassa kohdasta Asetukset löytyy yrityksen tiedot ja laskutusasetukset.

 

Vanhemmat kaupat, joita ei ole avattu MyVilkas sivujen kautta, niin niiden laskutustiedot löytyvät kaupan hallinnasta kohdasta Kaupan tiedot > Laskutustiedot

 

Käyttäjän tiedot

Kaupan hallinnassa oikeassa yläkulmassa kohdassa Kirjautunut nimellä löytyy oma tunnus ja sitä napsauttamalla pääsee sen asetuksiin. Jos haluaa muuttaa tunnuksen tietoja, niin täältä saa muutettua sen nimeä ja sähköpostia.

Jaa sisältö