Etusivu » Tuki » Ladattava teema: Sport

Ladattava teema: Sport

Sport-teema on moderni, selkeä responsiivinen teema. Voit ladata sen kauppaasi ja ottaa sen käyttöön alla olevien ohjeiden mukaan.

Ominaisuudet

  • Ylätunnisteessa mustalla pohjalla tekstikenttä "palvelulupaukselle". Linkit verkkokaupan käyttämisen kannalta olennaisiin toimintoihin.
  • Navigaatiopalkissa oleva megavalikko on uudistettu kokonaan.
  • Etusivun yläosassa paikka vaihtuvalle kuvalle, jota on helppo päivittää itse.
  • Ison bannerin alla on tuoteryhmänostot. Isolla ruudulla tuoteryhmälaatikoita mahtuu 3 rinnakkain. Nostoja voi olla enemmänkin, silloin ne rivittyvät uudelle riville.
  • Tuoteryhmänostojen alla on paikka tekstikentälle (Pitkä kuvaus 1). Tekstisisältö auttaa hakukoneoptimoinnissa.
  • Tuotenostot
  • Tuotenostojen alla on toinen tekstikenttä, Pitkä kuvaus 2. Instagram-syöte voidaan tehdä ulkoisella widgetillä, esimerkiksi lightwidget.com
  • Alatunnisteessa on infolinkit, yhteystiedot somepainikkeet yms.

Sport

 

Mobiilinäkymässä ylaosa on kompakti ja tuoteryhmävalikko avautuu hampurilaiskuvakkeen alta. Päätuoteryhmää painamalla avautuu 2. ja 3. tason alstuoteryhmät näkyviin.

Sport mobiilinäkymä     Tuoteryhmävalikko avattuna

 

 

Demo Lataa teema

1) Lataa teema tästä omalle koneellesi
2) Kaupan hallinnassa kohdassa Ulkoasu > Omat teemat napsauta alareunasta "Tuo teema" -nappia ja valitse teematidosto.
3) Valitse "Korvaa etusivun sisältö" jos haluat, että teeman etusivun esimerkkisisältö tuodaan myös kauppaan. Huomaathan, että se korvaa kaupan etusivun sisällöt. (Kopioi tarvittaessa omat sisällöt turvaan kohdasta Sisältö/Tuoteryhmät > Lomakenäkymä > Yleinen.
4) Kun teema on ladattu kauppaan, niin se löytyy kohdasta Ulkoasu > Omat teemat listasta alimmaisena. Siellä sitä voi tarkastella, muokata ja/tai ottaa käyttöön kaupan aktiiviseksi teemaksi.

 

Jos kokeilet uutta teemaa, niin kaupasta kannattaa ottaa talteen sivuun kaupassa mahdollisesti olevat ulkoasukoodit sieltä kohdasta Asetukset > Yleiset asetukset > Lisäasetukset > HTML-koodin Head-alue. Nämä head-alueelle lisätyt koodit vaikuttavat kaikkiin kaupan teemoihin ja ulkoasuihin, joten uuden teeman käyttöönotossa voi olla ongelmia jos asetuksissa on aiemman teeman säätämiseen lisättyjä ulkoasukoodeja vielä. 

Jos uutta teemaa halutaan testata vain kohdassa Ulkoasu > Omat teemat ottamatta sitä käyttöön kaupan asiakaspuolelle, niin tällöin kaupan Head-alueelta voidaan siirtää ulkoasukoodit nykyisen kaupan teeman ulkoasun elementtiin. Eli kaupan alatunnisteeseen voi lisätä "Testi(HTML)"-elementin ja kopioida kohdassa Asetukset > Yleiset asetukset > Lisäasetukset > HTML-koodin Head-alue olevat koodit sinne. Tällöin ne vaikuttavat vain kyseisen teeman ulkoasuun ja taustalla voi helpommin testata muita teemoja.

  

 

Muokkaaminen

1) Lataa etusivun iso banneri Sisältö/Tuoteryhmät > Lomakenäkymä > Yleinen -sivulla ensimmäiseen pitkä kuvaus -kenttään. Toiminnon tarkat ohjeet löytyy tästä.

Vaihtuva kuva

2) Kohdassa Sisältö/Tuoteryhmät > Lomakenäkymä > Asettelu aseta seuraavat valinnat:

Asettelun valinnat

3) Tuoteryhmänostot tehdään automaattisesti niistä tuoteryhmistä, joissa on ladattu ensimmäinen tuoteryhmäkuva. Lataa tuoteryhmäkuvat kunkin päätuoteryhmän "Kuvat" välilehdellä. Huomio ota valinta pois kuvan automaattisesta skaalaamisesta ennen lataamista. Kuvan suositusmitat on 500 x 500px.
Tuoteryhmäkuvan lataus

4) Kohdassa Asetukset > Yleiset asetukset aseta Mobiilinäkymä: Älä käytä. Koska teema on responsiivinen, niin erillistä mobiilinäkymää ei tarvita.

5) Tuotekuvien zoomaustoiminnallisuus kannattaa asettaa pois kohdassa Tuotteet > Tuoteasetukset > Käytä tuotekuvien zoomaustoimintoa: Ei

Ulkoasun viimeistely

Viimeistele ulkoasusi Ulkoasu > Ulkoasun yksityiskohtainen muokkaus -sivulla. Lisää vasempaan yläkulmaan oma palvelulupauksesi teemassa olevan esimerkin paikalle. Lisää alatunnisteeseen oikeat some- ja maksupalvelukuvakkeet ja tarvittavat linkit.

Alatunnisteen linkit

Säädä ylätunnisteen ja muiden alueiden taustavärit sekä tekstien ja linkkien värit sopimaan brändisi ilmeeseen. Huomaa, että ulkoasu ei näytä editorissa kaikilta osin samalta kuin asiakkaiden näkymässä, joten tarkista muutosten jälkeen miltä kauppa näyttää asiakkaiden näkymässä.

Teeman asentaminen palveluna

Jos teeman käyttöönottaminen tuntuu liian hankalalta tai se tuntuu vievän ajallisesti liikaa aikaa, niin meiltä on mahdollista myös ostaa teeman asennuspalvelu 295€ hintaan (alv 0). Palvelu kattaa teeman asentamisen, logojen ja haluttujen värien asentamisen paikoilleen ja mahdollisen tarvittavan pienen hienosäädön. Isommat teeman jatkomuokkaukset eivät kuulu teeman asentamisen palveluun ja tällaisista tarvitsee sopia sitten erikseen tarkemmin.

Muutoshistoria:

Versio 1.3 (10/2018) - Hakusuodattimen otsikko käännetty eri kieliversioissa oikein, logolle lisää tilaa ylätunnisteessa, tuotesivulla oleva "tuotteen saatavuusilmoitus" linkki tyylitelty.
Versio 1.4 (11/2018) - Ostoskoriin lisäämisen ilmoitusta parannettu
Versio 1.5 (12/2018) - Tuotelistojen responsiivisuutta parannettu eri asetteluvaihtoehdoissa (1, 2, 3 & 4 saraketta)
Versio 1.53 (04/2019) - Tuotelistojen asettelua parannettu, Klarna pikakassan virhe korjattu, tyylitiedostot siirretty cdn-palvelimelle

Jaa sisältö