Etusivu » Tuki » Payson

Payson

Starter Yes
Mini Yes
Active Yes
Pro Yes

Payson maksupalvelulla voit ottaa vastaan maksuja korteilta, pankeilta, tekstiviestimaksuista ja laskuista (laskut ainoastaan SEK). Payson on myös suunniteltu toimimaan hyvin mobiilissa. Paysonilla ei ole kuukausimaksuja eikä aloitusmaksua vaan ainostaan maksat maksutapahtumista. 

Paysonin käyttöönotto

Kun olet ensin tehnyt sopimuksen Paysonin kanssa, niin kaupan taustassa kohdassa Asetukset > Maksu voit lisätä uuden maksutavan tyypillä "Payson". Kun olet tallentanut maksutavan kauppaan, niin sen asetuksissa kohdassa Asetukset > Maksu > [avaa Payson] > Asetukset voit syöttää Paysonin tunnukset. 

Kohdassa Asetukset > Maksu > [avaa Payson] > Lisäasetukset voit valita mitkä maksutavat ovat mahdollisia, käytetäänkö Payson takuuta ja miten laskut aktivoidaan. Tällä sivulla voit myös halutessasi muuttaa maksamisen yhteydessä näytettäviä tekstejä. 

Asetuksen teksti näkyy Paysonin maksusivulla. 

Kohdassa Asetukset > Maksu > [avaa Payson] > Maksulomake voit valita näytetäänkö asiakkaille Paysonista tietosivu ennenkuin siirrytään maksuun vai ohjataanko heidät automaattisesti Paysonin maksusivulle. 

Paysonin logo

Kun kohdassa Ulkoasu > Ulkoasun yksityiskohtainen muokkaus lisäät uutta sivuelementtiä haluamaasi alueeseen, niin aihealueesta "Maksu" löytyy neljä erilaista Paysonin logoa, joista voi valita.

Tilauksien käsittely

Kun asiakas on maksanut Paysonin maksutavalla kaupassa, niin tilauksen välilehdellä "Payson" näkyy maksusta tietoja. 

Jos asiakas maksoi Paysonin kautta laskulla, niin lasku luodaan vasta kun toimitat tilauksen asiakkaalle. Oletusasetuksilla lasku aktoidaan automaattisesti kun tilaus menee tilaan "toimituksessa". Voit aktivoida laskun myös manuaalisesti tilauksen "Payson"-välilehdellä. 

Jaa sisältö