Etusivu » Tuki » ShopAlike

ShopAlike

Starter No
Mini No
Active Yes
Pro Yes

ShopAlike.fi on laadukas ja monipuolinen ostossivusto, joka tarjoaa helpon tavan ostaa muotia ja lifestyle-tuotteita netissä. Yhdelle sivustolle on kerätty sadat tuhannet suosittujen verkkokauppojen tuotteet naisten, miesten ja lasten vaatteista kodin sisustukseen, kelloista koruihin sekä erä- ja urheiluvarusteista lemmikkientarvikkeisiin.

ShopAlike käyttöönotto

Kohdassa Markkinointi > Tuoteportaalit aktivoi ShopAlike tuoteportaali ja sen jälkeen siirry sen asetuksiin avaamalla se listasta.

 

 ShopAlike tuoteportaalin asetuksissa on alussa käyttöönoton ohjetta ja linkit palvelun sivuille. Siinä kohdassa kolme on myös osoite, josta ns. tuotesyötetiedosto löytyy. Tiedostoon voi viedä halutessaan kaikki tuotteet valitsemalla "Vie kaikki tuotteet", tallentamalla ja sitten napsauttamalla "vie". Jos vain osa tuotteista halutaan viedä tuoteportaaliin, niin siirrytään välilehdelle "Tuotteet".

 

Tiettyjen tuotteiden liittäminen

"Tuotteet"-välilehdellä voi valita "Lisää elementtejä"-napista haluamansa tuotteet. Kun halutut tuotteet on valittu, niin siirrytään takaisin "Yleinen"-välilehdelle ja napsautetaan "vie".

 

ShopAliken tarvitsemat lisätiedot

ShopAlikeen voi määritellä myös tuotteille tiedot Sukupuoli, Väri, Brandi, Materiaali ja Koko. Näitä varten täytyy tuotteille luoda lisäkentät. Kohdassa Tuotteet > Tuotetyypit avaa listasta tuotetyyppi "ProductClass".

 

 Sen asetuksissa välilehdellä "Lisäkentät" luo uudet lisäkentät näille tiedoille. Lisäkentät kannattaa luoda tyypillä "kieliriippuvainen teksti". Jos kaupassa ei tule olemaan kuin yksi kieli, niin ne voi luoda myös tyypillä "Teksti". Luodut lisäkentät voi ottaa pois näkyvistä asiakkailta, jos niitä ei halua listata kaupan tuotesivulla. Nämä asetukset on tuotteilla muutettavissa niiden "Yleinen"-välilehdellä aivan alareunassa.

 

 Kun lisäkentät on lisätty kaupan tuotetyyppiin, niin kohdassa Markkinointi > Tuoteportaalit > ShopAlike valitaan mitkä lisäkentät vastaavat mitäkin ShopAlikeen lähetettävää tietoa.

 

 

 

Jaa sisältö