Etusivu » Tuki » Tuote avoimella hinnalla

Tuote avoimella hinnalla

Starter No
Mini No
Active Yes
Pro Yes

Vilkas Suite -verkkokaupoissa on mahdollista lisätä kauppaan tuote, jollaa ei ole kiinteää hintaa, vaan asiakas voi valita, minkä hintaisena hän sen ostaa. Esimerkkejä tällaisista tuotteista voisivat olla esim. lahjoitukset, kauppiaan puhelimessa asiakkaan kanssa sopimat maksut, joille ei ole olemassa kiinteitä hintoja tai vaikka vapaahintainen lahjakortti. 

 

Kun yksittäisen tuotteen avaa kohdassa Tuotteet > Tuotteet napsauttamalla sen tuotenumeroa tuotteelta löytyy välilehti Avoin hinta. Täältä löytyvät asetukset avoimen hinnan tuotteelle.

 

Avoimen hinnan asetuksissa voit määritellä, onko ominaisuus tuotteella käytössä, minkälainen titteli hinnan eteen tulee ja minkälaiset asetukset hinnalle halutaan.

Onko tuotteella avoin hinta: Kyllä / EI – Tällä saat valittua, onko avoin hinta käytössä tällä tuotteella.
Lisää arvo tuotteen nimeen: Kyllä / Ei – Tällä voit valita, näkyykö hinta mukana tuotteen nimessä ostoskorissa ja tilauksen tiedoissa vai ainoastaan normaalisti sen hintana.
Titteli – Tähän voit kirjoittaa tekstin, joka näkyy tuotesivulla hinnan valinnan edessä.
Min – Voit määritellä vähimmäisarvon asiakkaan valitsemalle hinnalle.
Max – Voit määritellä enimmäisarvon asiakkaan valitsemalle hinnalle.
Askel – Voit määritellä, minkälaisilla väleillä hinnan voi valita. 
Pyöristys – Voit määritellä, mihin hinta pyöristetään, eli voiko hinnan määritellä sentteinä, euroina tai vaikka kymmeninä euroina. 

 

Jaa sisältö