Etusivu » Tuki » Tuotearviot

Tuotearviot

Starter No
Mini Yes
Active Yes
Pro Yes

Tuotearviot ja tuotearvostelut ovat hyvä tapa vahvistaa asiakkaan ostopäätöstä. Tuotearvioinnit, joissa ostajat kuvaavat kokemuksiaan tuotteista, ovat erittäin hyödyllisiä potentiaalisille asiakkaille. Kun annat asiakkaille mahdollisuuden julkisesti arvioida tuotteita verkkokaupassasi, voit monissa tapauksissa parantaa verkkokaupan myyntiä. Tuotearvioinnin käyttöönotto myös parantaa hakukonenäkyvyyttä, kun asiakasarviot tuovat kauppaan päivittyvää sisältöä.

 

Tuotearvioiden käyttöönotto

Kaupan hallinnassa kohdassa Tuotteet > Tuotearviot > Asetukset voit ottaa verkkokaupan tuotearviot käyttöön. Normaalisti tuotearviot kannattaa näyttää asiakkaille välittömästi, mutta niitä kannattaa seurata ja tarvittaessa siivota pois kirjoituksia, joissa ei arvioida kyseistä tuotetta. Voit myös lähettää tuotearvioinnista automaattisen pyynnön asiakkaille määrittelemäsi ajan kuluttua tilauksesta. 

 

Tuotearvioiden käyttö kaupan asiakaspuolella

Kun tuotearviointi on kaupassasi käytössä, näkyvät arviot selkeimmin tuotesivuilla. Oletusasettelulla tuotearviot näkyvät tuotesivulla kuvaustekstin rinnalla omalla välilehdellään. Tuotearvioiden tähdet ja linkki tuotearvioihin näkyvät tuotteen nimen alla hintalaatikon yläpuolella. Asiakkaat voivat kirjoittaa oman arvostelunsa "Kirjoita oma arviosi" -linkistä.

 

Asiakkaat voivat antaa tuotteelle tähtiluokituksen yhdestä viiteen ja kuvailla kokemuksiaan tuotteesta. Kun asiakkaat antavat tuotearvion, pyydetään heitä myös jättämään nimi ja sähköpostiosoite. Asiakas voi valita, haluaako julkaista nimensä vai julkaistaanko arvio nimettömänä. Asiakkaan sähköpostia ei koskaan julkaista. Se näkyy vain kauppiaalle arvostelun yhteydessä kaupan hallinnassa.

 

 

 

Luokitukset näkyvät hakutuloksissa ja hakusuodattimissa. Näin asiakkaat saavat kätevästi yleiskuvan siitä, miten muut asiakkaat ovat arvioineet kaupan tuotteita. Hakusuodattimessa asiakas voi määrittää, millaisen keskiarvoisen tähtiluokituksen saaneita tuotteita tuloksissa näytetään.

 

 

 

Tuotearvioinnit verkkokaupan hallinnassa

Verkkokaupan hallinnassa kohdassa Tuotteet > Tuotearviot näkyy kaupassa kirjoitetut tuotearviot. Tästä pääsee yhdellä silmäyksellä näkemään kaupan tuotearviot ja tarvittaessa poistamaan niitä. Jos tuotearvioiden asetuksissa on määritelty, että tuotearviot eivät tule näkyviin heti, täältä saa asetettua asiakkaiden kirjoittamat uudet tuotearviot näkyviin verkkokaupan asiakaspuolella.

 

 

Tuotearvioiden hyödyt 

Kattavampaa kuvausta tuotearvioista ja niiden hyödyistä löydät Myy verkossa -blogin tekstistä "Tuotearviot – hyödy asiakkaidesi mielipiteistä".

 

Hakusanat: tuotearvostelut, tuotearvioinnit, arvostelut, tähdet, pisteytys, tuotereview, review

Jaa sisältö