Etusivu » Tuki » Tuoteportaalit verkkokaupan markkinoinnissa

Tuoteportaalit verkkokaupan markkinoinnissa

Verkkokauppa voidaan lisätä erilaisiin tuoteportaaleihin, joissa verkkokaupan tuotteet saavat lisänäkyvyyttä. Tavallisesti tuoteportaalista asiakas siirtyy verkkokauppaan viimeistelemään tilauksen, mutta joissain tuoteportaaleissa tilaus tehdään ulkopuolisessa palvelussa, ja vain tieto tilauksesta välitetään verkkokauppaan. Kaikissa tuoteportaaleissa tarvitaan sopimus palveluntarjoajan ja verkkokaupan välillä, ja portaali toimittaa tunnukset, joiden avulla tuotteita voidaan siirtää portaaliin.

AmazonFruugoHintaseuranta.fiKauppakeskus24KelkooMyyjaOsta.comOstokset.fiPrisvis.sePricerunnerPricespyTwengaVertaa.fiYandex Market

Verkkokaupan liittäminen tuoteportaaliin

Ota palvelu käyttöön Markkinointi > Tuoteportaalit -sivulla rastittamalla tuoteportaali haluamallasi kielellä ja tallentamalla.

Meedio

Tämän jälkeen pääset rekisteröitymään tuoteportaalin käyttäjäksi klikkaamalla tuoteportaalin nimeä. Seuraa sivulla olevia ohjeita rekisteröitymisen viimeistelemiseen ja tuotteiden lisäämiseen.

Tuotteiden lisääminen tuoteportaaliin

Portaaliin vietävät tuotteet voit lisätä Tuotteet > Tuotteet -sivulla rastittamalla lisättävät tuotteet ja valitsemalla Liitä > Liitä tuoteportaalit... Valitse haluamasi portaali ja paina "Liitä".

Liitetyt tuotteet voit tarkistaa Markkinointi > Tuoteportaalit > [tuoteportaali] > Tuotteet -sivulla. Portaaliin liittämisen jälkeen pitää vielä lähettää liitetyt tuotteet portaaliin. Tarkista lopuksi kirjautumalla tuoteportaalin kauppiassivuille, että tuotteet ovat siirtyneet oikeilla tiedoilla.

Jaa sisältö