Etusivu » Tuki » Vaihtoehdot Prinetin korvaamiseen

Vaihtoehdot Prinetin korvaamiseen

Starter Yes
Mini Yes
Active Yes
Pro Yes
Posti Prinetin rajapintaan tehty integraatio on poistunut. Prinetin rajapinnat lakkasivat toimimasta 6.6.2018.

 

Mitä tarkoittaa, että Postin Prinetin rajapinnat ovat lakanneet toimimasta?
Jos kaupassa on ollut käytössä Prinetin integraatio (kohdassa Asetukset > Posti Prinetin asetukset), niin tilauksille on voinut hakea pakettikortit suoraan kaupasta. Kun Posti sulki Prinetin rajapinnat, tilauksille ei enää saa haettua pakettilappuja Prinetin kautta.

Vaihtoehtona on siirtyä käyttämään integraatiota Postin uuteen SmartShip järjestelmään tai ottaa vastaavat palvelut muuta kautta. 

 

Vaihtoehtoja Prinetin tilalle

  

Posti SmartShip
Posti SmartShip on Unifaunin järjestelmässä pyörivä Postin oma tilauskanava. Se on Postin korvaava palvelu Posti Prinetille. Tarkempaa tietoa palvelusta löydät Postin sivuilta https://www.posti.fi/yritysasiakkaat/.

Täältä löydät Vilkkaan tukisivun Posti SmartShipin integraatioon: https://www.vilkas.fi/tuki/posti-smartship.

 

Pakettikauppa
Pakettikauppa on yksi uudemmista logistiikkapalveluista, joiden kautta saat yhdellä sopimuksella useamman logistiikkayrityksen palvelut käyttöösi. Verkkokaupasta löytyy integraatio Pakettikauppaan ja heidän kauttaan saat esim. Postin pakettipalveluita käyttöön. Pakettikaupalla on omat volyymisopimukset neuvoteltuna Postille, joilla saat pakettien toimituksen Postin listahintoja halvemmalla. Tarkemmin Pakettikaupasta palveluna löydät heidän sivuiltaan: https://www.pakettikauppa.fi/.

Katso myös Vilkkaan tukisivu Pakettikaupan integraatioon: https://www.vilkas.fi/tuki/pakettikauppa.

 

Shipfunk
Shipfunk on myös yksi uudemmista logistiikkapalveluista, joiden kautta saat yhdellä sopimuksella useamman logistiikkayrityksen palvelut käyttöösi. Vilkkaan verkkokaupoista löytyy integraatio Shipfunkiin, ja heidän kauttaa saat esim. Postin pakettipalveluita käyttöön. Shipfunkilla on omat volyymisopimukset neuvoteltuna Postille, joilla saat pakettien toimituksen Postin listahintoja halvemmalla. Tarkemmat tiedot Shipfunkin palvelusta löydät heidän omilta sivuiltaan: https://www.shipfunk.com.

Lue Vilkkaan tukisivulta ohjeet Shipfunkin integraatioon: https://www.vilkas.fi/tuki/shipfunk.

 

 

Jaa sisältö